Hemsidan är igång och tärningen är kastad!

Följ med i fälttågens spår!

Att skapa en helt ny hemsida var inte helt problemfritt och det krävdes en taktisk reträtt men nu är slaget om att lansera en hemsida med fungerande bokningssystem (förhoppningsvis) avgjort. Här kommer du att löpande få nyheter och information om planerade resor och evenemang samt möjlighet att boka dig eller göra intresseanmälan till de upplevelser som Battle Tours ämnar genomföra. ”Alea iacta est”, som Caesar enligt legenden ska ha sagt när han korsade floden Rubicon, känns som ett givet citat i sammanhanget.

Under 2024 görs en premiärresa till Storbritannien i september och några evenemang i Sverige planeras att genomföras under hösten. Verksamheten börjar i mindre omfattning med visionen om att växa för varje år. Under 2025 planerar Battle Tours att genomföra fler resor om intresse finns för besöksmålen. Under fliken ”Resor och event” kan du se vad som planeras nu närmast men fler upplevelser både utrikes och inrikes kommer presenteras löpande. Det jobbas även på en lösning gällande nyhetsbrev som du kommer att kunna anmäla dig till. Där kommer du att varje månad få information och erbjudanden om upplevelser och diverse annat skoj.

Premiärresan tar oss till England!

I september 2024 går den första resan och temat är slaget om Storbritannien 1940. Resan leds av militärhistorikern och expertguiden Marco Smedberg och höjdpunkten kommer vara en heldag med flygshow på Duxford Battle of Britain Air Show! Platserna är dock kraftigt begränsande så vänta inte med att anmäla dig.

Läs mer om resan och gör din bokning här.

Foto: Wikimedia/Franck Cabrol